BİLECİK / GÖLPAZARI - Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN MASA TENİSİ TURNUVASI KAZANANLARI

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLÇEMİZ GENELİ DÜZENLENEN MASA TENİSİ TURNUVASI

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvası büyük bir heyacana sahne oldu. Turmuvada İlçe geneli 36 katılımcı yarıştı. Müsabakalar sonucunda 1. Gölpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Sosyal Bilgiler Öğretmeni  Müjdat DEMİR rakibi Güner Orbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12-a Sınıfı Öğrencisi Ahmet Dumanı setlerde 3-0 yenerek 1. oldu. Ahmet DUMAN 2. ve Gölpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Baş Yardımcısı İngilizce Öğretmeni Resul ÇERGEL  üçüncülük maçında rakibi Nazmi BİÇER'i setlerde 2-1 yenek 3. oldu.

Dereceye giren yarışmacılara ödülleri Şehit Kemal Ay

Anadolu Lisesi Okul Müdürü Harun KOÇ tarafından verildi.

31-10-2023

Yayın: 31.10.2023 - Güncelleme: 31.10.2023 10:42 - Görüntülenme: 114