BİLECİK / GÖLPAZARI - Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi

OKULUMUZDA E-TWINNING PROJESİ - ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY IN THE DIGITAL AGE PROJECT (DİJİTAL ÇAĞDA ÇEVRESEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK)

Okulumuz İNGİLİZCE Öğretmeni Gizem ACDER’in,  9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle yürüttüğü ‘Environmental Sustainability in The Digital Age’ (Dijital Çağda Çevresel Sürdürülebilirlik) isimli projemiz İspanya, Romanya, Azerbaycan ve Türkiye’den ortaklarla çalışmalarını sürdürmektedir.

Okulumuzun ve öğrencilerimizin e-Twinning ile tanıştığı bu projede ekibimiz;

·         Doğal kaynakların ve çevremizin gelecek nesiller için sürdürülebilirliğini dijital ortamlardaki çalışmalarıyla vurgulayacaklar.

·         Daha temiz, daha yeşil bir çevre bırakılması konusunda bizleri bilinçlendirecekler.

·         Aynı zamanda dijital becerilerini güvenli internet kullanımı ile destekleyecekler.

·         Proje sonunda farklı kültürlerle etkileşimde bulunmuş, ortak bir amaç için işbirliği yapmış, yabancı dilde kendilerini ifade etmiş, sorumluluk ve yaratıcılık becerilerini geliştirme fırsatı bulmuş olacaklar.

·         Projemizde dijital inovasyonun sağlıklı insanları ve gezegeni desteklemek için nasıl kullanılabileceğine dikkat çekmeyi amaçlıyoruz.

·         Ayrıca dijital çağda okullarımızda çevresel sürdürülebilirlik bilinci oluşturmayı ve bunu okul çevremize yaymayı hedefliyoruz.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Proje başlangıcında, okullar arası projenin logo ve posterini belirlemek için yapılan anket çalışmalarının sonucunda, 9-A sınıfından RABİA BAYIR'ın posteri tüm okullar arasında birinci seçilerek Projenin Resmi Posteri olmuştur, öğrencimizi bu yaratıcı çalışmasından ötürü tebrik ederiz.

03-05-202303-05-202303-05-202303-05-202303-05-202303-05-202303-05-202303-05-202303-05-2023

Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 03.05.2023 11:21 - Görüntülenme: 374