BİLECİK / GÖLPAZARI - Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Badminton " turnuvasında okulumuz okulumuz "Badminton Erkek Takımı"il üçüncüsü oldu. Okulumuz badminton takımında bulunan 9/A sınıfı öğrencilerimiz; Boran Buğra BEYAZ, Mehmet Fehmi ALAGÖZ, Hasan Haktan BEYHAN TOPÇU, 11-A sınıfı öğrencilerimiz; Muhammet Yakup POLAT, Ali Efe YILDIRIM'ı  tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Ayrıca Okul Takımımıza desteklerinden dolayı Gölpazarı Belediye Başkanlığına, Gölpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turgut AKAGÜNZ'e okulumuz edebiyat öğretmeni Nur Seda SOYER' çok teşekür ederiz.

Ock

BİL-EN projesi kapsamında Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi öğrencilerinin 2023-2024 yılı 1. döneminde Görsel Sanatlar öğretmenimiz Yasemin TAŞ'ın mentörlüğünde, Görsel Sanatlar dersinde yapmış olduğu çalışmaların sergilenmesi amacıyla, Tarihi Mihal Gazi Hanın'da (Taşhan'da) Resim Sergimizin açılışı  11.01.2024 tarihinde İlçe Kaymakamımız Sayın Alparslan SÖZEN, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Hayri SUER, İlçe Jandarma Komutanımız J. Teğ.Cihad EMİR ve İlçe Emniyet Amirimiz Önder Gürkan ORAL, ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turgut AKAGÜNDÜZ tarafından yapıldı. Şehit Kemal Anadolu Lisesinde her öğrencinin en az bir eserle katkı sunduğu resim sergimize Gölpazarı Halkımızda yoğun ilgi gösterdi.Başlangıç sergimiz 2 gün boyunca halkımızın ziyaretine açık kaldı.

Sergimize yapmış olduğu katkılardan Dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Alparslan SÖZEN'e , İlçe Belediye Başkanımız Sayın Hayri SUER'e,  ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turgut AKAGÜNDÜZ'e ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın Yasemin TAŞ' a çok teşekür ederiz.

Ock

13.01.2024 Tarihinde Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi olarak Ankara gezimizi gerçekleştirdik.Ankara gezimize 4 öğretmenimiz ve 55 öğrencimiz katılım sağladı.GGezimiz kapsamında Anıtkabir, 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi, 2. Türkiye Büyük Millet Meclisi, MTA  Tabiat Tarihi Müzesi ve Beştepe Millet Kütüphanesini ziyaret ettik.

Ara

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılında da Kurumumuz "Okulum Temiz Hijen Standartlarını "yerine getirerek "Okulum Temiz" belgesi almaya hak kazanmıştır.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASI KAZANANLARI  BELLİ OLDU

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLÇEMİZ GENELİ DÜZENLENEN MASA TENİSİ TURNUVASI

May

Okulumuz İNGİLİZCE Öğretmeni Gizem ACDER’in,  9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle yürüttüğü ‘Environmental Sustainability in The Digital Age’ (Dijital Çağda Çevresel Sürdürülebilirlik) isimli projemiz İspanya, Romanya, Azerbaycan ve Türkiye’den ortaklarla çalışmalarını sürdürmektedir.

Okulumuzun ve öğrencilerimizin e-Twinning ile tanıştığı bu projede ekibimiz;

·         Doğal kaynakların ve çevremizin gelecek nesiller için sürdürülebilirliğini dijital ortamlardaki çalışmalarıyla vurgulayacaklar.

·         Daha temiz, daha yeşil bir çevre bırakılması konusunda bizleri bilinçlendirecekler.

·         Aynı zamanda dijital becerilerini güvenli internet kullanımı ile destekleyecekler.

·         Proje sonunda farklı kültürlerle etkileşimde bulunmuş, ortak bir amaç için işbirliği yapmış, yabancı dilde kendilerini ifade etmiş, sorumluluk ve yaratıcılık becerilerini geliştirme fırsatı bulmuş olacaklar.

·         Projemizde dijital inovasyonun sağlıklı insanları ve gezegeni desteklemek için nasıl kullanılabileceğine dikkat çekmeyi amaçlıyoruz.

·         Ayrıca dijital çağda okullarımızda çevresel sürdürülebilirlik bilinci oluşturmayı ve bunu okul çevremize yaymayı hedefliyoruz.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Proje başlangıcında, okullar arası projenin logo ve posterini belirlemek için yapılan anket çalışmalarının sonucunda, 9-A sınıfından RABİA BAYIR'ın posteri tüm okullar arasında birinci seçilerek Projenin Resmi Posteri olmuştur, öğrencimizi bu yaratıcı çalışmasından ötürü tebrik ederiz.